Het Restaurant

U kunt bij Brouwerij Martinus telefonisch een tafel reserveren in ons restaurant via 050-3183307 of via ons reserveringssysteem.

Reserveer een tafel online
Dit is het zomer-menu dat door onze chef-kok is samengesteld.
Tom Kha Kai
Een frisse Thaise kippensoep met kokos, gebakken kip, taugé, lente-ui, koriander en limoen.
Carpaccio van rode biet
Dressing van geitenkaas, kapperappeltjes, rucola en pijnboompitjes.
Pannetje mosselen
Mosselen gegaard in Martinus Saison met friet, salade, sausjes en een bostelbroodje.
Gegrilde groentelasagne
Gegrilde groentelasagne met bechamel- en tomatensaus en basilicumolie uit de oven.
Gebakken sliptong
Gebakken sliptong afgeblust met limoen en witte wijn.
Gegrilde ribeye
Biologische ribeye met eigen jus, dragonboter, groenten, friet en salade.
Bieramisu
Huisgemaakte Bieramisu bereid met Martinus Smoked Porter en Martinus Kahlúa.
Crema Catalana
Crema Catalana met citroentijm, boerenjongens en tonkaboon parfait.