Het restaurant

Reserveren

Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3183307 of een Facebook berichtje! 

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

Een 3-gangen menu voor €34,50 en hoofdgerecht €20,50.

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten

Terrine van boerenkoolstamppot met ei in bladerdeeg, geserveerd met piccalillymayo, uitjes en jus

Knoflooksoep van gepofte knoflook met rundersukade en kruidenolie en een stroopje van Martinus Smoked Porter

Lauwwarme salade van rode mul, venkel, radicchio en aardappel met een vinaigrette van citroen, dille en Martinus Blond  

Hoofdgerechten

Winters groentestoofpotje uit de oven met een dakje van bladerdeeg, geserveerd met zoete aardappel- en pompoenpuree

Fazant op aardappelrösti met ratatouille en gevogeltejus met Martinus Calmix

Snoekbaarsfilet met crème van wortel, geserveerd met geroosterde bospeen, truffelaardappel en schuim van truffelaardappel met een jus van langoustine en Martinus 1717

Nagerechten

Bieramisu, bereid met Martinus Imperial Smoked Porter

Chocolademousse met gemarineerde kersen, vanille-ijs, chocolade crumble en cacao

Kaasplankje, mooie selectie van harde en zachte kazen

(suppl. €2, -)

0