Het restaurant

Reserveren

Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3183307 of een Facebook berichtje! 

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

Een 3-gangen menu voor €34,50 en hoofdgerecht €20,50.

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten

Schorsenerensoep met truffel en een kaasstengel met Gruyère

Oesters (3 stuks) Fine De Claire van David Hervé, geserveerd met rode wijn-azijn, sjalot en citroen

Tagliatelle Scampi: Gamba’s afgeblust met Martinus Gin met salie, room en cherry tomaatjes 

Hoofdgerechten

Crespelle: Italiaanse flensjes gevuld met ricotta, spinazie en Parmezaan geserveerd met gnocchi en pompoensaus

Poussin: Gegrild Frans piepkuiken met roseval aardappels, haricots verts en rabarber-appelcompote    

Zeebaars, op de huid gebakken met puree van rode biet, wilde spinazie en Citroen velouté met Martinus Saison

Nagerechten

Bieramisu, bereid met Martinus Imperial Smoked Porter

Hemelse modder, clotted cream met chocolade en gekarameliseerde amandel

Kaasplankje, mooie selectie van harde en zachte kazen

(suppl. €2, -)

0