Het restaurant

Reserveren

Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3183307 of een Facebook berichtje! 

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

Een 3-gangen menu voor €34,50 en hoofdgerecht €20,50.

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten

Herfstsalade met ‘Ras-el-hanout’-pompoen, gekarameliseerde hazelnootjes, stokoude    nagelkaas en Martinus Smoked Porter stroop

Dungesneden ‘Nagelhout’ met veldsla, zoetzure rode ui, knoflook-croutons en komkommerparels

Mosseltjes, gegratineerd met citroenboter, groene kruiden en Japans broodkruim en Martinus Tripel, geserveerd met brood

Hoofdgerechten

Groentecrumble van herfstgroenten in Martinus Calmix, gegratineerd met noten, Parmezaanse kaas en knoflook

Confit de Canard uit de oven met pancetta, paddenstoelen, salie en aardappeltjes in een sausje van Martinus 5e Klok

Kabeljauwwangetjes in schaaldierensaus met Martinus 1717, spinazie en tomaatjes, geserveerd met romige aardappelpuree

Nagerechten

Bieramisu, bereid met Martinus Imperial Smoked Porter

Taartje van citroencrème en framboos, geserveerd met een bolletje vanille-ijs

Kaasplankje, mooie selectie van harde en zachte kazen

(suppl. €2, -)

0