Het restaurant

Reserveren

Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3183307 of een Facebook berichtje! 

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

Een 3-gangen menu voor €34,50 en hoofdgerecht €20,50.

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten

Uiensoep van gekarameliseerde ui, Martinus Calmix, huisgemaakte  bouillon en verse kruiden, geserveerd met een  gegratineerd broodje met gruyère 

Onglet, kort gegrild, in plakjes met rucola, een stroop van Smoked Porter en een dressing van blauwe kaas 

Lauwwarme salade van rode mul, venkel, radicchio en aardappel met een vinaigrette van citroen, dille en Martinus Blond  

Hoofdgerechten

Paddenstoelenrisotto met verse truffel, paddenstoelen, Parmezaanse kaas en een zachtgekookt eitje

In Martinus 5e klok gemarineerd buikspek, geserveerd met zuurkoolstamppot, gegrilde prei, bosui en jus de veau

Zeebaarsfilet “en papillotte” met Martinus 1717, Thaise rode curry, kokosmelk en groentjes, geserveerd met Jasmin rijst

Nagerechten

Bieramisu, bereid met Martinus Imperial Smoked Porter

Chocolademousse met gemarineerde kersen, vanille-ijs, chocolade crumble en cacao

Kaasplankje, mooie selectie van harde en zachte kazen

(suppl. €2, -)

0