Reserveren

Welkom bij Brouwerij Martinus

We zijn blij dat we je weer mogen ontvangen. Wij hanteren de volgende anti-corona richtlijnen zoals aangegeven door de Koninklijke Horeca Nederland:

  • Blijf thuis met klachten
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen
  • Iedereen houdt binnen en buiten 1,5m afstand. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding voeren of tweetallen
  • Gasten zitten binnen en buiten aan een tafel

Er worden weer Rondleidingen gegeven in de brouwerij op zaterdagen om 14.30 en/of om 15.30. Er is plaats voor maximaal 20 personen per rondleiding. Je kunt hiervoor een reservering maken via ons reserveringssysteem.

Een rondleiding met informatie over de geschiedenis van de brouwerij en uitleg over het bierbrouw proces duurt een uur en kost €12,50 p.p. inclusief 3 proefbieren van Martinus die tijdens de rondleiding worden geserveerd.

Als je met een grote groep wilt komen of een rondleiding wilt in het Duits of Engels is het wenselijk om een mail te sturen naar info@brouwerijmartinus.nl. Dan bekijken we de mogelijkheden.

Probeer ook eens ons Bier&spijs-arrangement. Vier proefglaasjes met Martinus bieren en bijpassende hapjes. Zorgvuldig samengesteld op smaak en karakter. €17,50 p.p.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor alleen een Bierproeverij. Je kunt zelf aangeven welke bieren je wilt proeven of onze barmedewerker stelt een proeverij voor je samen. Een proefbiertje kost €2, – per glas.

Hieronder kun je reserveren voor de rondleiding, voor een tafel in ons restaurant of in ons proeflokaal.

.

 

Reserveer nu!

Reserveren

Laden...
0