Onze bieren

Blond

Martinus Blond is een Blond bier. Het bier is licht bitter en lekker fris. In de neus ontdek je al direct de gebruikte hop, namelijk Saaz.

Blond BA

Martinus Blond Barrel Aged heeft 9 maanden gerijpt in een eikenhouten calvadosvat met een extra gisting van Saison gist en microflora uit het hout.

1717

Martinus 1717 is een Witbier. Dit bier is gebrouwen ter nagedachtenis aan de Groningse stormvloed in 1717. Het is een fris zomers witbier met mooie hoparoma's en citrustonen.

Saison

Martinus Saison is geïnspireerd op de traditionele gewoontes rondom de Saison. Dit bier werd in het voorjaar gebrouwen voor de landarbeiders om bij te komen en af te koelen. Het is dan ook een echt verfrisser. Wat lichte kruidigheid en een vleugje citrus.

Peerd

Martinus Peerd verleidt je met de aroma’s van citrus, passievrucht en ananas. De magie van deze IPA zit hem in de speciale gist en hop zoals Amarillo, Mosaic en Simcoe.

Tripel

Martinus Tripel is gebrouwen met drie verschillende granen. Frisse aroma's en een lichte kruidigheid. Deze Tripel is zacht van smaak en heeft een fijne verwarmende afdronk.

5e Klok

De dagen worden donkerder, de herfst is in aantocht. Dus: Ons bokbier is er weer. De Martinus 5e klok. Zacht en soepel, robijnrood, ondergistend bokbier.

Jozef

De dubbel van Martinus heet Jozef. Zachtbitter, lichtzoet, fruitig en een licht aroma van chocolade. Vanuit Brouwerij Martinus zie je de Sint-Jozefkerk. Door z'n zeshoekige vorm zijn vanuit elke positie twee klokken zichtbaar.

Quadrupel

Martinus Quadrupel is een Quadrupel van 9%. Je ontdekt al snel de geuren en smaken van vijgen en rozijnen in dit bier. Rijke ronde smaken en donkere geuren en kleuren.

Smoked Porter

De Martinus Imperial Smoked Porter. Gebrouwen met Duitse rookmout en Britse turfmout. Een bier om je tanden in te zetten.

Calmix

Calmix is een Russian Imperial Stout. Een smaakvol, zwaar bier met cacao en Naga Jolokia peper, dit was in 2007 nog de heetste peper ter wereld in het Guinness Book of Worldrecords.

Calmix BA

Martinus Calmix Barrel Aged is een krachtige, aromatische Russian Imperial stout die ruim een jaar gerijpt heeft in een eikenhouten calvadosvat. De smaak verrast je door tonen van vanille, appel en cacao.