Restaurant

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voor:

  • Geitenkaas op een crostino met gekarameliseerde pecannootjes, rode biet, roodlof en peer
  • Roastbeef van rundersucade op salade van Beluga linzen en geroosterde paprika met Ras el Hanout dressing
  • Gerookte zalmcarpaccio met kappertjes, piccalillymayo en kruidensalade

Hoofd:

  • Artisjokbodems met groenten vulling overbakken met Roche Baron en geserveerd met risotto en geroosterde pistache nootjes
  • Gekonfijt parelhoenboutje met zachte gestoofde zuurkool, wildzwijn rookworst en jus met cranberries en Martinus Saison
  • Op de huid gebakken Schelvisfilet met waddenkokkeltjes en bisque met saffraan

Na:

  • Bieramisu bereid met Martinus Imperial Smoked Porter
  • Winterse Eton Mess van stoofpeer, meringues, mascarpone en vanille roomijs
  • Kaasplankje mooie selectie van harde en zachte kazen (suppl. €2,-)
Een 3-gangen menu voor €32,50 en hoofdgerecht €20,50. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

info@brouwerijmartinus.nl

tel: +31 (050) 311 63 10