Restaurant

Dit zijn de gerechten die door onze chef-kok zijn samengesteld.
Voor elke gang kun je kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Steak tartaar met rucolamayonaise, gele uien en aardappelkaantjes
– Proeverij van verschillende soorten vis: garnalenkroketje, vissoepje & gerookte zalm
– Wortelpompoensoep met verse gember, koriander & zure room

Hoofdgerechten:
– Rib-roast: met geroosterde groenten en grove mosterd-aardappelpuree
– Oosterse gamba’s: ongepeld, afgeblust met Martinus 1717 met geroosterde aardappelfrites en aioli
– Arancini: Italiaanse risottoballen gevuld met Taleggio met een grove tomatensaus

Nagerechten:
– Bieramisu
– Lopend chocoladetaartje met karamelroomijs
– Dessert kaasplank (suppl. €2, -)

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje! Voor gezelschappen vanaf 10 personen serveren wij in overleg een vast menu met ook een vegetarische optie.