Restaurant

Blijf op de hoogte van Brouwerij Martinus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Invalid email address
Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.
Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:

  • Rouleau van kalkoen, gevuld met pesto, zongedroogde tomaat en pancetta op salade van babyspinazie en aceto balsamico
  • Tagliatelle met tomaat, mascarpone, gerookte zalm en dille
  • Romige soep van knolselderij en pastinaak met rode appeltjes en peterselieolie

Hoofdgerechten:

  • Boeuf Stoganoff ; Gesauteerde plakjes kogelbiefstuk met klassieke saus van oa ui, champignons en paprika met aardappelgratin geserveerd
  • Zeeuwse mosselen in Martinus Saison gestoofd met diverse huisgemaakte sausjes, frites en salade
  • Met wintergroenten en brie gevulde rode bietjes, geserveerd met zoete aardappel en gerookte amandelen

Nagerechten:

  • Dame Blanche met gekarameliseerde pecannoten en slagroom
  • Bieramisu
  • Kaasplankje mooie selectie van harde en zachte kazen (suppl. €2,-)
Een 3-gangen menu voor €34,50 en hoofdgerecht €20,50. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

info@brouwerijmartinus.nl

tel: +31 (050) 311 63 10