Restaurant

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
 

Voor:

  • Caesar salad, salade met romanasla, Kempener hoen, croutons, ei en Parmezaanse kaas met ansjovisdressing en kappertjes

Bieradvies: Saison

  • Spaghetti vongole,  in Martinus 1717 gegaarde schelpjes, knoflook, peterselie en Siciliaanse  olijfolie

Bieradvies: 1717 Wit

  • Tomatensoep van Hollandse trostomaten met crème fraîche en basilicum

Bieradvies: Nuver, Amber Ale

Hoofd:

  • Varkens ribroast van de grill met bier-mosterdsaus van Martinus Blond en geroosterde groenten en aardappeltjes uit de oven

Bieradvies: Tripel

  • Dorade filets op de huid gebakken met salsa van tomaat, sjalot ,kappertjes en watermeloen, geserveerd op romige aardappelgratin

Bieradvies: GPA Groninger Pale Ale

  • Zwitsers venkel-kaastaartje met Gruyère, venkelzaad en pistachenootjes op zoetzure  groentelinten salade

Bieradvies: Blond

Na:

  • Bieramisu
  • Wisselende huisgemaakte taart van de dag met een bolletje ijs
  • Kaasplankje (suppl. €2,-)
 
Een 3-gangen menu voor €32,50 en hoofdgerecht €20,50. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!

 GROEPSMENU

Voor:

  • Salade Caprese diverse soorten tomaat, mozzarella en basilicummayonaise

Hoofd:

  • Entrecote met geroosterde groenten en aardappeltjes met jus van Martinus Quadrupel
  • Zwitsers venkel-kaastaartje met Gruyère, venkelzaad en pistachenootjes op zoetzure  groentelinten salade
  • Zalm moot uit de oven met een kruidenkorst en groenten garnituur

Na:

  • Eton Mess, mascarponeroom met rode- bessensaus, meringues en vers zomer fruit

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

info@brouwerijmartinus.nl

tel: +31 (050) 311 63 10