Restaurant

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
 
Voorgerechten:
– Gebakken eendenborst gemarineerd in Imperial Smoked Porter met couscous, geroosterde paprika en dressing met Ras el Hanout
Bieradvies: Saison
– Roergebakken gepelde Gamba’s afgeblust met een frisse salsa met daarin sereh, limoenblad, rode peper en knoflook geserveerd met naanbrood
Bieradvies: Nuchter (GPA)
– Zomerse salade van verschillende soorten tomaat, wortel en chioggia biet met basilicum mayonaise en knoflookcroutons
Bieradvies: 1717 (Wit)
 
Hoofdgerechten:
– Mixed grill, vleesspies van de grill met diverse huisgemaakte sausjes geserveerd met gepofte aardappel
Bierdvies: Blond
– Licht romige rijk gevulde vissoep met zalm, witvis en schelp- en schaaldieren
Bieradvies: 1717 (Wit)
– Arancini, krokante risottoballen gevuld met buffelmozzarella geserveerd met een grove tomatensaus
Bieradvies: Nuver (Groninger Amber Ale)
 
Nagerechten:
– Bieramisu
– Drie soorten Sorbet met vers fruit en pistachio crumble
– Kaasplankje (suppl. €2,-)
 
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!