Voorgerechten:
- Rouleau van kalkoen, gevuld met pesto, zongedroogde tomaat en pancetta op salade van babyspinazie en aceto balsamico
- Tagliatelle met tomaat, mascarpone, gerookte zalm en dille
- Romige soep van knolselderij en pastinaak met rode appeltjes en peterselieolie
Hoofdgerechten:
- Boeuf Stoganoff ; Gesauteerde plakjes kogelbiefstuk met klassieke saus van oa ui, champignons en paprika met aardappelgratin geserveerd
- Zeeuwse mosselen in Martinus Saison gestoofd met diverse huisgemaakte sausjes, frites en salade
- Met wintergroenten en brie gevulde rode bietjes, geserveerd met zoete aardappel en gerookte amandelen
Nagerechten:
- Dame Blanche met gekarameliseerde pecannoten en slagroom
- Bieramisu
- Kaasplankje mooie selectie van harde en zachte kazen (suppl. €2,-)
Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.
tel: +31 (050) 311 63 10