Restaurant

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voor:
– Gebakken Coquilles: Met frisse aardppelsalade en picalilly mayo | Bieradvies: 1717
– Trio van Geit: Geitenkaas mousse, hangop en krokante honingkorst met in witte balsamico gemarineerde aardbeien | Bieradvies: Nuver
– Carpaccio: Dungesneden ossehaas met Parmazaanse kaas, rucola en pijnbompitten | Bieradvies: Blond

Hoofd:
– Zalm “ en papillote”: In de oven gestoomd pakketje met Martinus 1717, lentegroente en geserveerd met zilte zeewierboter | Bieradvies: Nuchter (GPA)
– Parelgort salade: Met Marokkaanse geroosterde wortelen, jonge bietjes, pecannoten en geurige kruiden | Bieradvies: Saison
– Ossehaasmedaillon omwikkeld met spek en ambachtelijke rundersaucijs
Geserveerd met aardappelgratin en jus met daarin Martinus Quadrupel | Bieradvies: Tripel

Na:
– Bieramisu
– Eton Mess: Zomers nagerecht met Hollandse aardbeien, merengues en vanilleroom
– Kaasplankje (suppl. €2,-)

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!