Restaurant

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
Voor:
– Antipasti van diverse soorten groenten met kruidendip
Bieradvies: Blond

– Hollandse garnalen cocktail met onder andere, limoen en ei met een zacht romige cocktailsaus
Bieradvies: Nuchter GPA

– Rilette van eend in hazelnootkorst met huisgemaakt briochebrood en cranberries
Bieradvies: Nuver Amber Ale

Hoofd:
– Paddenstoelen risotto met o.a. Eryngii en anijschampignons, Parmezaanse kaas, geroosterde pompoen en rucola
Bieradvies: Tripel

– Fish- Pie met schol, zalm venkel, groene appel, zure room en dille
Bieradvies: Blond

– Runderstoof schotel met Martinus 5e Klok , spekjes, ui en champignons geserveerd met een fris stompotje met bleekselderij en tijm
Bieradvies: 5de klok Bokbier

Na:

– Bieramisu

– Panna cotta met yoghurt en duindoornsorbet

– Kaasplankje (suppl. €2,-)

Een 3-gangen menu voor €32,50 en hoofdgerecht €20,50. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!

Bij groepen groter dan 20 personen graag contact met ons opnemen om samen met u het menu samen te stellen.

info@brouwerijmartinus.nl

tel: +31 (050) 311 63 10