Menu Week 1 Februari

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
 
Voorgerechten:
– Salade van warme vijg, Parmaham en taleggio
– Ravioli gevuld met zalm, geserveerd met rucola en beurre noissette
– Carpaccio van wintergroenten met feta en een stroop van Smoked Porter
 
Hoofdgerechten:
– Gegrilde entrecote met paddestoelen en een saus van Martinus Bruin
– Stoofpotje van vis met Martinus Blond, gegratineerd met Parmezaanse kaas
– Courgette geroosterd met een vulling van groenten en Parmezaanse kaas
 
Nagerechten:
– Bieramisu
– Hazelnoten semifreddo
 
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!