Menu voor deze week

Blijf op de hoogte van Brouwerij Martinus!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Invalid email address
Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:

– Proeverijtje van pompoen

– Ceviche: rauwe zalm gemarineerd met limoen, met frisse salade en dressing van kokos

– Langzaam gegaard buikspek met appeltjes en siroop van Smoked Porter en specerijen

Hoofdgerechten:

– Huisgemaakte loempia’s gevuld met shii-takes, rooktofu en glasnoedels, geserveerd met abrikozensambal en soyasaus

– Gebakken IJsselmeerbaars met cantharellen, hazelnoot en gerookte boter

– Entrecote met sjalot, aardappelgratin en saus van Martinus Bockbier

Nagerechten:

– Bieramisu

– Walnootijs met kaneelkletskoppen en ahornsiroop

– Dessert kaasplank (suppl. €2,00)

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!