Menu voor deze week

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:

– Proeverijtje van pompoen

– Ceviche: rauwe zalm gemarineerd met limoen, met frisse salade en dressing van kokos

– Langzaam gegaard buikspek met appeltjes en siroop van Smoked Porter en specerijen

Hoofdgerechten:

– Huisgemaakte loempia’s gevuld met shii-takes, rooktofu en glasnoedels, geserveerd met abrikozensambal en soyasaus

– Gebakken IJsselmeerbaars met cantharellen, hazelnoot en gerookte boter

– Entrecote met sjalot, aardappelgratin en saus van Martinus Bockbier

Nagerechten:

– Bieramisu

– Walnootijs met kaneelkletskoppen en ahornsiroop

– Dessert kaasplank (suppl. €2,00)

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!