Menu Week 2 Februari

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Mosterd preisoep met bieslook olie
– Salade van Coppa Di Parma, mosterd abrikozen, vijgen en pistache
– Carpaccio van gerookte zalm met rode ui, kappertjes, dille met een dressing van honing en Martinus Blond

Hoofdgerechten:
– Groene risotto met courgette, asperges ricotta en Parmezaanse kaas
– Scholfilet gevuld met een farce van zalm en gamba, met een saus van Martinus Nuchter
– Eendeborstfilet op zuurkool met een saus van Jus De Veau en Martinus Bruin

Nagerechten:
– Bieramisu
– Hazelnoten semifreddo

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!