Menu van week 45

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok David Montante zijn samengesteld voor dit weekend. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Salade van spinazie en rucola aangemaakt met warme knoflook-kappertjes saus geserveerd met gedroogde tomaten, zwarte olijven en krullen Parmezaanse kaas.
– Gevulde zwaardvis rolletjes geserveerd met een saus van Martinus
– Vijgen met parmaham en tallegio kaas

Hoofdgerechten:
– Melange van courgette en ricotta kaas en bieten saus, geganeerd met gefrituurde wortel
– Zeeduivel met amandelkorst en gegrilde trostomaatjes in een saus van Martinus Blond
– Eendenborst met een saus van Martinus bruin

Nagerechten:
– Bieramisu
– Room pudding met gestoofde peren in Martinus GPA

Een 3-gangen menu voor €27,50 en hoofdgerecht €16,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl of een Facebook berichtje!