Menu van week 3

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Tataki steak met schuim van truffel en rode biet
– Velouté van venkel, zalm en saffraan
– Salade van geitenkaas, groenten, spinazie, noten en honingvinaigrette

Hoofdgerechten:
– Confit de Canard met een jus van bramen en groenten
– Rogfilet, paddestoelen, spruiten, radicchio met beurre blanc van Martinus blond en kappertjes
– Quinoa, halloumi, tijm en geroosterde groenten met stroop van Martinus Bruin

Nagerechten:
– Bieramisu
– Panacotta van kastanje, vanille ijs, chocolade amandel crumble en siroop van Martinus Bruin

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!