Menu van deze week

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor de komende weken. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Bitterbal van oesterzwam met pompoencrème, kastanje en dressing van hazelnoot
– Rijkgevulde licht romige vissoep met gamba’s, saffraan en een vleugje sinaasappel
– Oosters gemarineerd, langzaam gegaard buikspek met soja, sesam, lotus en zoetzure komkommer

Hoofdgerechten:
– Winterstoofschotel met o.a. pastinaak, cavolo nero, limabonen en room met aardappelpuree gegratineerd met Goudse kaas
– In Martinus 1717 gepocheerde zalm met gestoofde prei en bospeen geserveerd met Hollandaise saus
– Diamanthaas medaillons omwikkeld met spek met stoofpeer, spruiten en jus met Martinus Quadrupel

Nagerechten:
– Bieramisu
– Citrus cheesecake met kumquats en mandarijn sorbet
– Dessert kaasplank (suppl. €2, -)

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!