Menu van deze week

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
 
Voorgerechten:
– Pastinaaksoep met peer, Bleu de Wolvega en een crostini van suikerbrood
– In Smoked Porter gemarineerde, licht gerookte zalm met biet, gel van wilde kers en olijfkruim
– Zwijnshaas met zoet-zure paddestoelen, kweepeer en duindoorndressing
 
Hoofdgerechten:
– Steak van knolselderij met paddestoelenragout, polenta en dragon
– Schelvisfilet op de huid gebakken met mini paksoy en tom-yum saus
– Confit de canard: gekonfijte eendenbout met in Saison gestoofde zuurkool en aardappelpuree
 
Nagerechten:
– Bieramisu
– Wortelsorbet met sinaasappel-roomkaas, kaneel en een krokantje van wortel
– Dessert kaasplank (suppl. €2, -)
 
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!