Menu van deze week

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Vitello tonnato: dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes en rucola
– Viskoekjes: met limoenblad en rode peper, geserveerd met een Thaise wrap en sweet pepperdip
– Panzanella: Italiaanse salade met croutons, tomaat, gegrilde aubergine en Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten:
– Rib-eye: met huisgemaakte tomatentapenade, bitterbal van zuurkool en rookspek en jus met Martinus Smoked Porter
– Zalmforelfilet: op de huid gebakken met gekonfijte charlotte aardappels en lentegroentjes
– Gepofte zoete aardappel met groente brunoise, kiemmix, Morbier en gerookte amandel

Nagerechten:
– Conferencepeer, gepocheerd in Martinus 1717
met warme chocoladesaus en chocolademousse met vanille ijs
– Bieramisu
– Dessert Kaasplankje (suppl. €2,00)

Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!