Menu van deze maand

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze maand. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
*Let op deze week is het restaurant alleen op vrijdag en zaterdag geopend.

Voorgerechten:
– Salade met watermeloen, feta en munt met gefrituurde kappertjes
– Gerookte eendenborst op belugalinzen met dressing van vadouvan
– Trio van hollandse vissoorten

Hoofdgerechten:
– Combinatie van lamskoteletten en gestoofde lamsnek, met doperwtenpuree en jus van gepofte knoflook
– Kabeljauwfilet op de huid gebakken met jonge zomergroentjes en citrusboter
– Diverse bereidingen van courgette met jonge geitenkaas, freekeh en pittige paprikacoulis

Nagerechten:
– Bieramisu
– Tropisch fruit met bruine rum, limoen en rode peper, geserveerd met kokossorbet en spekkoek
– Dessert kaasplank (suppl. €2,00)

Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een berichtje op Facebook.