Menu van aankomende weken

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten :
– Gerookte tomatensoep met mozzarella
– Hollandse nieuwe haring met aloë vera en sorbet van groene appel
– Drie soorten gemarineerde meloen met gedroogde ham en siroop van Smoked Porter

Hoofdgerechten :
– Zwitsers kaastaartje met Gruyère en Emmentaler geserveerd met een frisse bonensalade
– Schelvisfilet met romige bisque en waddenkokkels
– Mixed grill; vleesspies met huisgemaakte dippers

Nagerechten :
– Bieramisu
– Citroen cheesecake met sorbet van limoen en eiwitschuim
– Dessert kaasplank (suppl. €2,00)

Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!