Menu 16, 17 en 18 maart

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Salade met geitenkaas crostades, ingelegde Martinus Bruin sjalotjes en groene asperges
– Heldere Gevogelte bouillon met flensjes, farce van gekonfijte eend en kastanjes met een vleugje Martinus Saison
– Oosterse viskoekjes op ingelegde groentensalade, chili, gember en sesam soja dressing

Hoofdgerechten:
– Ovenschotel van bospaddestoelen, prei en gorgonzola, gegratineerd met een spiegelei en Parmezaan
– Lamshammetje aan het been, op een rucola-pastinaak stamppotje overgoten met Martinus Tripel jus met honing
– Zeewolffilet omhuld met spinazie en gerookt buikspek met mosselen, kokkels en vongole geserveerd in schaaldieren jus met Martinus Blond

Nagerechten:
– Hoorn des overvloeds van soezen en filodeeg gevuld met witte chocolade mousse en vruchtencoulis
– Bieramisu

Dagschotels:
– Beouf bourguignon; Gestoofd rundvlees met spek, groenten en Martinus Bruin
– Chili sin carne; Pittige bonen schotel met groenten, pijnboompitten, crème fraîche en cheddar kaas

Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!