Menu Maart – Week 2

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Involtini, gegrilde aubergine met gerookte ricotta in tomaat sinaasappel saus
– Vitello tonnato met salsa ross en jonge blad spinazie
– Bisque d’Homard, romige kreeft soep met gamba’s en Martinus Blond

Hoofdgerechten:
– Strudel met gorgonzola, peer en walnoten op een siroop van balsamico
– Confit de canard op mousseline van knolselderij. Geserveerd met gevogelte jus met dragon en Martinus Bruin
– Forel a papilotte met roomboter en Martinus Blond

Nagerechten:
– Bieramisu
– Bavarois van pure van chocolade en vanille op rood fruit coulis

Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!