Menu Maart – Week 1

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
 
Voorgerechten:
– Pompoensoep met gekarameliseerde pistache, geitenkaas en Martinus Tripel
– Huisgerookte zalm, gemarineerd in Martinus Pale Ale met rode uienmarmelade
– Vers buikspek à l’orange op in Martinus Bruin gebraiseerde worteltjes
 
Hoofdgerechten:
– Tarte tatin van venkel met Martinus Bruin karamel, gegratineerd met Bleu d’Auvergne
– Gebakken zeebaarsfilet met asperge tempura met Imperial Smoked Porter op sauce beurre blond
– Gegrilde Rib-eye Met Martinus Tripel bearnaisesaus en truffel chips
 
Nagerechten:
– Bieramisu
– Granitee van watermeloen en mint met vers fruit
 
Dagschotel: Coq à la bière €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!