Menu maand Mei

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor de maand mei. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
 
Voorgerechten:
– Salade met coppa di parma, gemarineerde biet, gerookte amandel en truffelmayonaise
– Romige vissoep met sereh en saffraan, rijk gevuld met vis, schelp- en schaaldieren
– Quinoa salade met zoetzure groenten, gele rozijnen, fêta en avocadΩocrème
 
Hoofdgerechten:
– Filet mignon: Ossenhaasmedaillons met roergebakken oesterzwam, afgeblust met Martinus Quadrupel
– Victoriabaars in Martinus Blond bierbeslag, met dragon en kerrieschuim
– Kikkererwten blini’s met aubergine-linzencurry, cashewnoten en geitenkaas
 
Nagerechten:
– Bieramisu
– Crème brulee
– Plank van kazen (suppl. €2,00)
 
Wekelijks wisselende dagschotel vlees en vegetarisch (zie krijtbord)
 
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!