Menu maand Juni

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze maand. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Tom kha kai: Thaise kokossoep met kip, sereh, laos en koriander
– Salade caprese: Tomatensalade met mozzarella, basilicum, balsamico parels en Siciliaanse olijfolie
– Argentijnse wilde gamba’s met chimichurri en limoenmayonaise

Hoofdgerechten:
– Hele dorade uit de oven, gevuld met verse kruiden, bosui en citroen
– Entrecôte van het Groninger weiderund met artisjok en saus van Martinus Blond
– Japanse Udon noodels met roergebakken tofu, shiitakes, bimi en babymais geserveerd met cashewnoten en sojasaus

Nagerechten:
– Proeverij van Hollandse aardbeien en witte chocolade
– Bieramisu
– Kaasplank (suppl. €2,00)

Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00.

Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!