Menu 6, 7 en 8 April

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis. De dagschotel wordt alleen op de tweede verdieping (proeflokaal) geserveerd.

Voorgerechten:
– Antipasti: Vleesspecialiteiten van het huis geserveerd met rabarberchutney
– Zalmtartaar met gerookte zalm, venkel en kappertjes, limoenmayonaise en kruidensalade
– Salade met gemarineerde paddestoelen, zongedroogde tomaatjes en Hollandse kaas

Hoofdgerechten:
– Gekonfijte eendenbout met jus van Martinus Saison, geserveerd met polenta
– Italiaanse visstoofschotel met grote garnalen, room en dragon, met een groene kruiden rijst.
– Hollandse asperges met beurre blanc van Martinus Blond, met nieuwe aardappelen en kwartelei

Dagschotel:
– Kip saté met kroepoek en uitjes, frites en groene salade.
– Aspergeschotel

Nagerechten:
– Bieramisu
– Frambozen sorbet met chocolate chip crumble en witte chocolade
– Kaasplank (suppl. €2,00)

Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!