Menu 4 & 6 mei

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis. De dagschotel wordt alleen op de tweede verdieping (proeflokaal) geserveerd.

Voorgerechten:
– Romige venkelsoep met dille-croutons
– Gerookte forel met oudewijvenkoek en gekarameliseerde appel
– Salade met gerookte lamsfilet, Hollandse aardbeien en aïoli

Hoofdgerechten
– Krokante risottoballetjes gevuld met buffelmozzarella met pittige tomatensaus
– Oosters gemarineerde zalm op met juzu, shii-takes en sesam
– Varkensmedaillons omwikkeld met spek en afgeblust met Martinus Smoked Porter

Nagerechten
– Bieramisu
– Plank van kazen
– Trio van ijs met kletskoppen

Dagschotel
– Spaanse kip met Martinus Saison, citroen en olijven, geserveerd met couscous en salade

Dagschotel: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!