Menu 30, 31 Maart & 1 April

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.
 
Voorgerechten:
– Wortelsoep met zoete aardappel, gember en sinaasappel, met verse koriander en crème fraîche
– Salade van gamba’s, kropsla & zoetzure komkommer geserveerd met groene kruidendressing
– Eendenborst gebakken in Martinus Smoked Porter op frisse aardappelsalade met rabarber compote en gefrituurde kappertjes
 
Hoofdgerechten:
– Voorjaarsrisotto met seizoensgroenten, Parmezaanse kaas en Martinus Blond, met fritots van Terschellinger kaas en gebrande amandel
– Heilbotfilet met kruidenkorst, met hollandaise van Martinus Blond en groene asperges
– Lamsfilet met aardappelgratie, doperwten crème en jus van Martinus Bruin
 
Dagschotels:
– Vegetarisch: Penne met basilicum-mascarpone, geroosterde groenten, pijnboompitten en rucola
– Vlees: Kippendijen gestoofd gestoofd in Martinus Saison met wortel, abrikoos en aubergine, geserveerd met kruidige couscous
 
Nagerechten:
– Bieramisu
– Hazelnoten semifreddo met toffeesaus en praline
– Kaasplank
 
Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!