Menu 23, 24 en 25 Maart

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis.

Voorgerechten:
– Romige bloemkoolsoep met krokantjes van oude kaas en gekarameliseerde knoflookcroutons
– Salade van Ventricina salami met Groningse buffel mozzarella, geroosterde pomodori’s en venkel met een pesto dressing
– Ceviche van schelvisfilet op gegrilde groenten met komkommer raita en grapefruit

Hoofdgerechten:
– Proeverij van hartige taartjes, groenten en paddestoelen gevuld met kaas en noten met een puree van bataat
– Gegrilde entrecôte met een rozemarijn profiterole gevuld met pulled pork en een jus van Martinus Smoked Porter
– Schartong filet met gepofte paprika en prei op een rissole van zeebaars en asperges en hollandaise sauce met Martinus Blond

Nagerechten:
– Bosvruchten cheesecake met pistache roomijs en vanilleroom
– Bieramisu
– Plankje met kazen

Dagschotel:
– Vlees: Lams tajine met gestoofde groenten en limoen-mint couscous
– Vega: Groente lasagna met vegetarische bolognese saus en bechamel

Dagschotel vlees en vegetarisch: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!