Menu 13, 14 en 15 April

Dit zijn de drie menu’s die door onze chef-kok zijn samengesteld voor deze week. Je kunt kiezen uit vegetarisch, vlees en vis. De dagschotel wordt alleen op de tweede verdieping (proeflokaal) geserveerd.

Voorgerechten:
• Huisgemaakte geitenkaas kroketjes met gemarineerde aardbeien en balsamico
• Aspergesoep met gerookte zalm, garnalen en limoen
• Rillette van eend, geserveerd met brioche en in Martinus Bruin gewelde pruimen

Hoofdgerechten:
• Oosterse groentestoofschotel met kikkererwten en Ras el Hanout, geserveerd met basmatirijst, cashewnoten en koriander
• Zeebaarsfilet op de huid gebakken met saffraansaus en zalmkaviaar
• Rib-eye van Groninger weiderund met een jus van Martinus Saison, geserveerd met zongedroogde tomatentappenade, aardappelgratin

Nagerechten:
• Bieramisu
• Plank van kazen
• Hazelnoot-pralinéijs met toffeesaus en pure chocolade

Dagschotel:
• Runderstoofschotel met Smoked Porter, geserveerd met witte rijst en gemende salade

Dagschotel vlees: €14,50
Een 3-gangen menu voor €29,50 en hoofdgerecht €18,00. Reserveren is gewenst via mail: restaurant@brouwerijmartinus.nl, telefoon: 050-3116310 of een Facebook berichtje!